.hu .en .hr

Az építész műhely építészeti és városépítészeti tanulmányok, tervek készítésével illetve ehhez kapcsolódó tanácsadással, oktatással és kutatással foglalkozik.


A cég fő profilja a tervezés. A folyamat során a tanácsadástól, koncepciók készítésen át, engedélyezési illetve kiviteli tervek készítését vállaljuk. Több esetben a konkrét tervezést, vagy egy elképzelt fejlesztési ötletet tanulmánymunkákkal készítjük elő illetve segítjük.


A cég kiemelten foglalkozik a fiatal tehetségek gondozásával. Az oktatás – mint szakmagyakorlás – illetve az épített környezeti nevelés, épített környezet minőségének a javítása fontos célkitűzésünk. Az épített környezet felértékelődéséhez, az építészet társadalmasítása érdekében önkéntes tevékenységet is végzünk, mellyel helyi közösségeket, egyéb szerveződéseket segítünk.


Az oktatás során részt veszünk alkotóműhelyek munkáiban szakmai, hallgatói illetve civil megmozdulásokon. A kutatás közvetve, egy-egy megbízási illetve oktatási munkához kapcsolódva jelenik mega cég profiljában, hosszabbtávon azonban meghatározó szegmensét kívánjuk fejleszteni.

Építészeti gondolkodásunk minden esetben a meglévő helyi értékekből kiindulva magas esztétikájú épített környezet létrejöttét célozza meg újfajta, kortárs gondolkodáson keresztül. Elsődleges szempont minden esetben az adott funkciójú külső vagy belső tér maximálisan átgondolt használata és az ehhez párosított magas minőségű, letisztult építészeti megjelenés.

au.room

A CÉG NEVÉNEK ELSŐ BETŰPÁRJA AZ „A” MINT ARCHITECTURE , ILLETVE AZ „U” MINT URBAN DESIGN ANGOL SZAVAK KEZDŐBETÜIT TAKARJÁK.

A „ROOM” EGYFELÖL AZ IRODA ILLETVE A MŰTEREM KEVERÉKE, MÁSRÉSZRŐL EGY OLYAN ÉPÍTÉSZETI TERET TAKAR MELY MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ ÉS MEGÉRTHETŐ. EGY OLYAN ALKOTÓTÉRTÉR MELY KÖZELSÉGET SUGÁROZ.


GYERGYÁK JÁNOS DLA

ÜGYVEZETŐ
ÉPÍTÉSZTERVEZŐ MŰVÉSZ
ÉPÍTŐMŰVÉSZ DLA
TELEPÜLÉSMÉRNÖK
+36 20 20 313 20
INFO@AUROOM.HU